Over mij

Herken je dat? Je doet elke dag enorm je best in het onderwijs maar het lukt je niet om de boel op orde te krijgen? Je wilt het werk goed doen maar het is nooit goed genoeg? Elke dag moe van het werk maar niet voldaan?  Dan is de kans groot dat jij niet of te weinig werkt vanuit jouw talenten. Jouw potentieel wordt nog niet benut!

 

 

 

Ik ben Hilvert Huiting en ik help mensen om met meer plezier en energie te werken en te leven.

 

Zelf heb ik jaren lang geworsteld met mijn werk wat geresulteerd heeft in een burn-out. Eén van de oorzaken hiervan was dat ik te veel dingen oppakte waar ik geen talent voor heb. Van intrinsieke motivatie was geen sprake. Ik deed deze dingen meer uit geldingsdrang en een soort misplaatst verantwoordelijkheidsgevoel. Deze taken kostten mij te veel energie en ik boekte te weinig resultaten waardoor ik er geen plezier in had. 

Gelukkig ben ik er tijdens een coachingstraject achter gekomen dat het ook anders kan. Ik heb mijn talenten mogen ontdekken en deze kunnen inzetten bij de taken waar ik blij van wordt. Het grote verschil? Ik ben nu intrinsiek gemotiveerd en ik geniet van mijn werk en dat gun ik iedereen! 

 

Hilvert Huiting